Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse scherp voor transfers Club: “Dat heb ik Mannaert gezegd”

Marc Degryse (analist) (2)

Club Brugge heeft zich deze winter vrij stevig versterkt. Met Ethan Horvath, Helibelton Palacios en Lex Immers kreeg Michel Preud’homme er drie directe versterkingen bij. Daarnaast werden ook Carlos Strandberg en German Mera met het oog op volgend seizoen al vastgelegd.

Daarmee heeft Club goed ingekocht, maar Marc Degryse is toch niet onverdeeld positief over het transferbeleid van Blauw-Zwart. De analist vindt dat Club te laat in actie geschoten is. “Ik heb Vincent Mannaert in de zomer gezegd dat ik niet begreep dat ze niet voor meer nieuw bloed hadden gezorgd”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

“De transfers die ze nu hebben gedaan, hadden ze ook in de zomer kunnen doen. Voor deze groep bleek het mentaal toch moeilijk om weer hetzelfde op te brengen als voor die titel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws