Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Coninck heeft slecht nieuws over Ryan: “Ik denk dat hij gaat”

Mathew Ryan (Club Brugge)

Mathew Ryan raakt bij Valencia zelfs niet meer op de bank en dus wil onze ex-doelman er vertrekken. Heel veel gegadigden blijken er echter niet te zijn voor hem. Omdat Valencia hem niet naar een kleinere Spaanse club wil laten vertrekken – het strijdt immers zelf ook tegen de degradatie – lijkt Anderlecht zijn voornaamste optie te zijn.

Dat zien de fans van Club uiteraard niet zitten en dus werd Ryan de voorbije dagen bestookt met tweets waarin hem gevraagd wordt om niet naar de aartsrivaal te gaan. Maar Wim De Coninck heeft slecht nieuws voor de Brugse supporters. Hij denkt dat Ryan toch zal zwichten voor het aanbod uit Brussel.

“Waarom niet? Er is al een tussenstap geweest en die is hem niet goed bevallen. Ryan is bovenal een profvoetballer die wil spelen, dus zal hij naar de ploeg gaan waar hij kan voetballen”, legt de analist uit in Stadion. “In Anderlecht zou hij zeker de nummer één zijn. Hij zal het dus zeker wel overwegen, ondanks de druk die vanuit Brugge opgelegd wordt. Maar ik denk wel dat hij gaat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws