Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Standard en Club Brugge

Simons - Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge heeft nog 9 wedstrijden voor de boeg vooraleer de Play-Offs van start gaan. Met uitmatchen tegen Standard, Gent, Lokeren, Westerlo en Genk wacht een pittig programma. In eigen huis neemt Blauw-Zwart het nog op tegen Waasland-Beveren, Charleroi, Zulte Waregem en Sint-Truiden. Zondagnamiddag hoopt de landskampioen zijn ongeslagen reeks van 11 wedstrijden voort te zetten op Sclessin.

Michel Preud’homme kan daarbij geen beroep doen op geblesseerden Anthony Limbombe (pubalgie), Ricardo van Rhijn (enkel) en Claudemir (wonde). Laurens De Bock en Abdoulay Diaby zijn wél opnieuw fit, maar starten op de bank.

Aleksandar Janković mist drie spelers door de Afrika Cup in Gabon: Mathieu Dossevi (Togo), Collins Fai (Kameroen) en Farouk Miya (Oeganda). Benito Raman, Jonathan Legear en Dimitri Lavalée liggen in de Luikse lappenmand, terwijl Darwin Andrade geschorst is.

Jean-Luc Dompé zit tot slot niet in de selectie van de Rouches. Opvallend: het veld op Sclessin is gedeeltelijk bevroren, hetgeen tricky kan worden in de schaduwzone (zie foto onderaan). Scheidsrechter van dienst is Serge Gumienny.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Cools, Engels, Poulain, Denswil, Simons, Vormer, Vanaken, Izquierdo, Refaelov en Vossen

Wisselspelers: Horvath, Wesley, Diaby, Palacios, Immers, De Bock en Touba

Zitten op de tribune: Pina, Vlietinck en Verburgh

Opstelling Club Brugge

Opstelling Standard

Hubert, Scholz, Laifis, Kosanovic, Goreux, Cissé, Enoh, Mladenovic, Edmilson, Belfodil en Sá

Wisselspelers: Gillet, Fiore, Marin, Deom, Mbenza, Badibanga en Emond

Bevroren veld Sclessin

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws