Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Waasland-Beveren

Wesley met overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

In de heenronde verloor Club Brugge op de zesde speeldag met 1-0 van Waasland-Beveren door een doelpunt van Siebe Schrijvers. Vanavond wil Blauw-Zwart revanche nemen met een driepunter en zo ineens ook uitpakken met ongeslagen match op rij nummer 13.

Michel Preud’homme kan tegen de Leeuwen niet rekenen op langdurig geblesseerden Anthony Limbombe (pubalgie), Ricardo van Rhijn (enkel) en Tomás Pina (spierscheur). Benoît Poulain is dan weer niet hersteld geraakt van zijn botsing met Ludovic Butelle tegen Standard.

De Brugse coach gunt nieuwkomers Lex Immers en Helibelton Palacios hun eerste basisplaats. Ook Wesley Moraes en Laurens De Bock krijgen hun kans. Namen als Jelle Vossen, Lior Refaelov en Dion Cools zitten op de bank. MPH wil geen risico nemen met de Brugse topschutter, die een stevige tik incasseerde op Sclessin. Zondag wacht immers de topper tegen AA Gent.

Čedomir Janevski kan op zijn beurt geen beroep doen op László Köteles, Olivier Myny, Niels De Schutter en Cherif Ndiaye. De grootste aderlating is echter het vertrek van smaakmaker Schrijvers naar KRC Genk. Aanwinst Steeven Langil behoorde tot de selectie, maar hij is nog niet speelgerechtigd. Met Bram Van Driessche krijgen we een debutant als scheidsrechter.

Opstelling Club Brugge

Butelle, De Bock, Denswil, Engels, Palacios, Vormer, Simons, Izquierdo, Vanaken, Immers, Wesley

Wisselspelers: Horvath, Cools, Touba, Claudemir, Refaelov, Diaby en Vossen

Opstelling Club Brugge

Opstelling Waasland-Beveren

Goblet, Jans, Camacho, Moren, Demir, Seck, Cools, Boljevic, Marquet, Cerigioni, Gano

Wisselspelers: Janssens, Buatu, Schwartz, Dhondt, Ampomah, Caufriez en Van Remoortere

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws