Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij AA Gent en Club Brugge

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)

AA Gent en Club Brugge maken zich op voor een nieuwe Slag om Vlaanderen. Terwijl Blauw-Zwart zijn leiderspositie tracht te behouden, willen de Buffalo’s opnieuw een stek in Play-Off I zien te bemachtigen. 

Beide ploegen kampen met drie geblesseerden. Terwijl Club het zonder Limbombe, Van Rhijn en Pina moet stellen, kan Gent niet rekenen op Ndongala, Rabiu en Tekei. Bij de thuisploeg zijn er echter nog twee andere afwezigen: Perbet en Saief. Opvallend, omdat beide spelers niét in de lappenmand liggen. In extremis vielen ook Benoît Poulain, Danijel Milićević en Brecht Dejaegere nog af.

Voor Timmy Simons belooft het een speciale namiddag te worden. De 40-jarige middenvelder speelt vandaag zijn 1.000ste officiële wedstrijd in een A-elftal en is zo de eerste Belg ooit die in dat huzarenstukje slaagt. Proficiat captain!

Opstelling Club Brugge

Butelle, Palacios, Engels, Denswil, Cools, Simons, Vormer, Vanaken, Refaelov, Izquierdo, Vossen

Opstelling AA Gent

Kalinic, Verstraete, Coulibaly, Neto, Mitrovic, Kalu, Asare, Gigot, Simon, Kubo, Gershon

Rik Verheye en Dominique Persoone geven commentaar voor Blauw-Zwart

Bert Haelvoet en Johan Heldenbergh geven commentaar voor Blauw-Wit

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws