Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom ontbreekt Pina in selectie voor match tegen Waasland-Beveren

Voor de match tegen Standard zat Pina wél in de selectie, maar verscheen hij uiteindelijk niet op het wedstrijdblad. De 29-jarige Spanjaard moest op Sclessin plaatsnemen op de tribunes. Tegen Waasland-Beveren haalde de ex-speler van Villarreal zelfs de selectie niet…

Bovendien spreekt de Spaanse pers van interesse van Malaga. De nummer 14 in de Primera Division wil de centrale middenvelder – al dan niet tijdelijk – overnemen van Club Brugge. Volgens Het Nieuwsblad is een wintertransfer echter weinig waarschijnlijk.

Navraag leert ons dat Pina een scheurtje heeft opgelopen in de quadriceps, waardoor hij enkele weken out is. Er is dus geen verband tussen de niet-selectie en de interesse voor de middenvelder uit La Liga.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws