Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club wilde smaakmaker bij Standard wegkapen, maar botste op een njet’

Sclessin (Standard)

Club Brugge versterkte zich deze wintermercato al in elke linie met Horvath (doelman), Palacios (verdediger), Immers (middenvelder) en Strandberg (aanvaller). Laatstgenoemde wordt echter als een transfer voor de toekomst gezien, waardoor de jonge Zweed tot het einde van het seizoen uitgeleend wordt aan Westerlo. En dus gaat de zoektocht naar aanvallende versterking verder…

Met Zakaria Bakkali (Valencia), Benjamin Verbic (FC Kopenhagen) en Christian Bassogog (Aalborg) doken al verschillende namen op, maar geen van die drie moet straks in een Blauw-Zwart shirt verwacht worden. En dan was er nog Hervin Ongenda, de PSG-winger die uiteindelijk de voorkeur gaf aan een avontuur bij het Nederlandse PEC Zwolle.

Club ging echter ook in eigen land op zoek naar een geschikte flankaanvaller. Junior Edmilson past binnen dat plaatje, maar volgens Het Nieuwsblad is die overstap onbespreekbaar voor Standard. Negen dagen geleden was de 22-jarige vleugelspits nog de beste man bij de Rouches in de 0-3 nederlaag tegen Club.

Vol voor Ben Haim

De kans is reëel dat de landskampioen er alsnog in slaagt om Tal Ben Haim bij Maccabi Tel Aviv los te weken. Toen Club zijn bod van 3,5 naar bijna 4 miljoen verhoogde, bleek de Israëlische topclub geneigd om mee te werken aan een overgang van zijn 27-jarige flankspeler.

“De mensen van Brugge hebben mij zaterdag gezegd dat ze er nog altijd alles aan doen om Tal deze winter naar Brugge te halen. Van Maccabi hoorde ik al eventjes niets meer”, vertelt vader Ofir Ben Haim. Er ligt op Jan Breydel een contract voor 3,5 jaar klaar voor zijn zoon. Tot slot duikt ook de naam van Martín Benitez (Independiente) op. Club zou onderhandelen over een uitleenbeurt van 6 maanden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws