Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club wil flankaanvaller enkel onder deze voorwaarde binnenhalen’

Algemeen manager Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge haalde deze maand al vijf nieuwe spelers binnen en de kans lijkt bijzonder groot dat daar nog een zesde bij zal komen. Michel Preud’homme gaf vrijdag aan dat een extra flankaanvaller welkom is. Een aantal pistes ligt op tafel.

De voorbije dagen werd Club vooral gelinkt aan Tal Ben Haim en Hervin Ongenda. Volgens Het Laatste Nieuws kloppen de berichten die tot nu toe over het duo verschenen niet, al is het wel een feit dat Club in hen geïnteresseerd is.

Ook Het Nieuwsblad komt met meer informatie over de dossiers. Zo zou Jordi Cruyff, de technisch directeur van Maccabi Tel Aviv, Ben Haim tot het einde van het seizoen willen houden. Een transfer in januari lijkt dus moeilijk te worden. Komende zomer kan de Israëliër door een clausule in zijn contract wel voor 2,9 miljoen euro weg.

Voor Hervin Ongenda zouden de kaarten iets anders liggen. Voor hem zou Club geen transfersom over hebben. Enkel als PSG bereid is om hem gratis te laten vertrekken, zou hij naar Jan Breydel kunnen komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws