Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club-spits dicht bij akkoord met Braziliaanse eersteklasser’

Vincent Mannaert interview (Club Brugge)

Leandro Pereira mocht in het voorbije half jaar maar liefst twee landstitels vieren, maar zowel bij Club Brugge als bij Palmeiras was het aandeel van de 25-jarige Braziliaan daarin zeer beperkt. Een uitleenbeurt aan zijn ex-ploeg moest hem opnieuw lanceren, maar ook in eigen land verzeilde de Brugse huurling op de bank. 

Club Brugge heeft met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Carlos Strandberg maar liefst 4 spitsen in zijn spelerskern en is dan ook niet geneigd om Pereira op dit moment een nieuwe kans te geven in Jan Breydel.

Ook Palmeiras heeft geen interesse in een verlengd verblijf en dus wordt er naar een oplossing gezocht. Aanvankelijk werd Pereira nog gelinkt aan het door de vliegtuigramp getroffen Chapecoense, maar dat plan lijkt niet langer aan de orde.

Volgens Braziliaanse media zal de floptransfer van Blauw-Zwart voor anderhalf seizoen uitgeleend worden aan Sport Recife. Enkel het “ja”-woord van Club zou nog ontbreken om de deal helemaal af te ronden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws