Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club slaat fraaie slag: “Hij heeft alles om uit te groeien tot publiekslieveling”

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

Afgelopen vrijdag werd de transfer van Lex Immers naar Club Brugge officieel afgerond. De 30-jarige middenvelder gaf zijn lucratieve contract tot 2019 bij Cardiff City op om transfervrij naar Jan Breydel te komen. “Mijn indruk van Club was altijd heel groot. En die is nu waargemaakt na een super ontvangst van iedereen”, stuurde de winteraanwinst via Twitter de wereld in. En ook aan ambitie geen gebrek bij de Hagenees. “Ik ben hier voor één ding gekomen en dat is prijzen winnen.”

Het moge duidelijk zijn, Immers heeft het DNA van een rasechte Club-speler. Volgens HLN maakte hij zondag tijdens zijn eerste trainingssessies bij Blauw-Zwart al meteen indruk. “Pas zaterdagavond geland in een volledig nieuwe omgeving, maar gisteren op training leek het of Lex Immers al jaren bij Club Brugge speelt. Met Ruud Vormer, met wie hij bij Feyenoord nog een aantal jaar samenspeelde, dolde hij naar hartenlust. Maar ook met de rest van zijn nieuwe ploegmaats klikte het wonderwel.”

“Duidelijk een extraverte en sociale kerel, die weinig moeite heeft met aanpassing. En ook voetballend maakte hij meteen een goede indruk. Bij de afwerkingsvormen en in de onderlinge oefenpartijtjes bewees hij meteen hoe hij in Nederland aan een gemiddelde van één goal om de drie matchen kwam: een goede plaatsing voor doel en een uitstekende trap in de voeten. Als hij straks in Jan Breydel ook de grinta toont waarvoor hij zo gekend staat, heeft hij alles om in navolging van Vormer uit te groeien tot een publiekslieveling.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws