Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club recupereert sterkhouder, Gent met 2 opvallende afwezigen in selectie

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - KV Mechelen)

Zondagnamiddag is de Ghelamco Arena het decor voor een ongetwijfeld beladen duel tussen AA Gent en Club Brugge. Blauw-Zwart hoopt tegen de Buffalo’s een vervolg te breien aan zijn ongeslagen reeks van dertien wedstrijden. Opvallend: Hein Vanhaezebrouck & co verloren de laatste vijf confrontaties tegen de landskampioen.

Michel Preud’homme kan in de Slag om Vlaanderen geen beroep doen op geblesseerden Anthony Limbombe (pubalgie), Ricardo van Rhijn (enkel) en Tomás Pina (quadriceps). Benoît Poulain was nog altijd onzeker door de botsing met Ludovic Butelle op Sclessin, maar behoort tot de selectie. Ook youngsters Vlietinck, Verburgh en Touba stappen morgen op de bus.

Hein Vanhaezebrouck kan op zijn beurt niet rekenen op gekwetsten Dieumerci Ndongala, Ibrabim Rabiu en Tesfaldet Tekei. De meest opvallende afwezigen zijn echter Jérémy Perbet en Kenny Saief, aangezien beide heren niet omwille van hun fysische toestand ontbreken. AA Gent wenste bovendien niet te reageren op de vraag waarom ze er morgen niet bij zijn. Vooral rond de Franse aanvaller zijn er geruchten dat hij Gent nog zou verlaten deze winter.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Cools, Palacios, Poulain, Engels, Denswil, Verburgh, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Vossen, Diaby, Wesley en Izquierdo

Selectie AA Gent

Doelmannen: Kalinic, Rinne en Thoelen

Verdedigers: Asare, De Smet, Foket, Gershon, Gigot, Mitrovic en Troost-Ekong

Middenvelders: Dejaegere, Esiti, Matton, Milicevic, Neto, Schoofs, Birger en Louis Verstraete

Aanvallers: Bjedov, Coulibaly, Kalu, Kubo en Simon

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws