Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft nu ook nieuwe spits helemaal beet’

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

Het ziet ernaar uit dat Club deze transferperiode zijn huiswerk snel af zal hebben. Ethan Horvath tekende dinsdag al een contract en ook de transfers van de Colombianen Palacios en Mera zouden naar verluidt al in een beslissende fase zitten. En nu zou Club ook nog eens een nieuwe spits beet hebben.

De 20-jarige Carlos Strandberg komt over van CSKA Moskou, weet Het Laatste Nieuws te melden. De spits legde net als Horvath eerder al zijn medische testen af, maar volgens de krant heeft hij nu ook zijn contract ondertekend. De jonge Zweed zou tot 2021 vastgelegd worden.

De 1m87 grote aanvaller brak in Zweden door bij Häcken en versierde begin 2015 een transfer naar Rusland. Helemaal doorbreken lukte hem bij CSKA echter niet, waarop hij met wisselend succes uitgeleend werd aan Ural en AIK. De voorbije zes maanden was hij opnieuw bij CSKA actief. In acht wedstrijden, waarvan slechts één als titularis, scoorde hij twee keer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws