Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans furieus ondanks overwinning: “Wat een blunder”

Club-fans met vlag (Club Brugge - Westerlo)

Club Brugge is erin geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen Waasland-Beveren. Het was 90 minuten lang eenrichtingsvoetbal, maar Blauw-Zwart vergat om de vele kansen af te maken. Immers en Izquierdo stelden de 2-1 zege alsnog veilig.

Michel Preud’homme stuurde met Palacios en Immers twee winteraanwinsten het veld op. Laatstgenoemde bedankte al na 9 minuten voetballen met zijn eerste officiële doelpunt in Brugse loondienst.

De thuisploeg ging vervolgens op zoek naar de bevrijdende 2-0, maar het was ex-speler Gano die de 1-1 tegen de gang van het spel in voorbij Butelle kopte. Het leek een avond te worden waarin alles tegen zou zitten, maar een flits van Izquierdo besliste de match.

Het Blauw-Zwarte legioen mocht dus vieren, maar was niet te spreken over scheidsrechter Bram Van Driessche. De debuterende 29-jarige ref uit Sint-Denijs-Westrem weigerde om Club een strafschop toe te kennen toen Vanaken onderuit werd gehaald. Integendeel zelfs, hij gaf de middenvelder een geel karton voor een schwalbe. “In Ander-lecht, was ‘t pe-nalty”, zong Jan Breydel. De gelijkmaker van Gano kwam er bovendien na een onterecht gefloten vrijschop.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws