Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club en STVV hebben opvallende afspraak gemaakt over driedubbele uitleenbeurt

Philippe Bormans (manager Sint-Truiden)

Sint-Truiden heeft zich met het oog op de tweede seizoenshelft aanzienlijk versterkt. Met Sébastien Bruzzese, Brandon Mechele en Boli Bolingoli plukte het maar liefst drie spelers weg bij de landskampioen. Al gaat het in alle drie gevallen om een uitleenbeurt zónder aankoopoptie.

“Of Roland Duchâtelet en Bart Verhaeghe een pact gesloten hebben? Nee”, lacht Philippe Bormans, de CEO van STVV. “Zij zijn slechts zijdelings betrokken geweest bij deze deal. Vincent Mannaert en ik hebben de besprekingen in goede banen geleid.”

“Het is gewoon toeval dat drie spelers van Club Brugge beantwoorden aan het profiel dat wij zochten. Beide clubs doen er hun voordeel mee. Club wil zijn spelers meer aan bod laten komen. STVV kan hun diensten goed gebruiken.”

Dan staan wij vooraan

Op korte termijn mooi meegenomen voor de Kanaries, maar op lange termijn schieten ze op Stayen natuurlijk niets op met drie huurlingen zonder aankoopoptie. Of toch… “Daarover zijn afspraken gemaakt met Club”, verzekert Bormans. “Garanties heb je natuurlijk nooit. Maar stel dat de regerende kampioen één of meer jongens van de hand wil doen, dan staan wij vooraan.”

En dan is er nog de slotspeeldag van de reguliere competitie. Op 12 maart komt Sint-Truiden op bezoek in Jan Breydel. “Of de drie Bruggelingen dan mogen meespelen? Daarover wordt nog gediscussieerd. Bruzzese moet hoe dan ook selecteerbaar zijn”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws