Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge zet Freiburg opzij dankzij heerlijke doelpunten

Club Brugge zet Freiburg opzij dankzij heerlijke doelpunten

Club Brugge heeft zijn tweede en laatste oefenmatch in het Spaanse Sotogrande winnend afgesloten. Tegen Freiburg, de nummer 8 uit de Bundesliga, werd het 1-3 voor Blauw-Zwart.

Michel Preud’homme bracht – op Ricardo van Rhijn en Stefano Denswil na – zijn gevestigde waarden aan de aftrap: Butelle – Palacios, Engels, Poulain, Cools – Simons, Vormer, Vanaken – Refaelov, Vossen en Izquierdo.

Freiburg schoot het best uit de startblokken en zag zijn aanvallende intenties op het halfuur beloond worden via een kopbaldoelpunt van Janik Haberer. In een eerste helft met veel slordigheden lieten Jelle Vossen en Ruud Vormer zich opmerken met twee pareltjes van doelpunten. Zo kon Club met een 1-2 voorsprong gaan rusten.

Gelijkmaker strandt op de paal

Na de pauze kregen ook enkele andere jongens hun kans en was de opstelling als volgt: Butelle (70′ Horvath), Palacios (80′ Vlietinck), Verburgh, Poulain, Denswil, Claudemir, Vormer (70′ Pina), Vanaken (62′ Touba), Immers, Vossen (62′ Diaby) en Izquierdo (62′ Wesley). Blauw-Zwart ging vanaf dan met drie achterin spelen.

In de tweede helft kwam Club goed weg toen de 2-2 op de paal strandde. Aan de overkant was het wél raak: na een goeie actie van Helibelton Palacios was het Wesley Moraes die eindelijk nog eens kon scoren en zo de 1-3 eindstand op het bord zette. Positief was ook dat Abdoulay Diaby na een lange blessure zijn wederoptreden maakte en dat met verve deed. Bekijk hier alle goals uit Freiburg – Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws