Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge is een maat te groot voor de rest”

Jelle Vossen viert (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge maakte afgelopen weekend indruk tegen Standard, zoveel is zeker. Een droge 0-3 in de hel van Sclessin zorgt zelfs voor superlatieven bij de analisten. 

“Beste eerste helft van Club Brugge op alle gebied dit seizoen #hogepressing #opbouw #Izquierdo #concurrentie”, stuurde Aad de Mos tijdens de pauze via Twitter de wereld in. In de tweede periode ging het alleen maar crescendo met Blauw-Zwart.

“Standard holde tegen Club constant achter de feiten aan, maar ze speelden wel tegen de beste ploeg van het land”, aldus Stef Wijnants in HBVL. “Dit is het Club Brugge dat Michel Preud’homme graag in de Champions League gezien had. Heel matuur, balvast, vol zelfvertrouwen. Ook de opbouw van achter uit was prima. En dit was nog niet het beste Club. Schrijf maar op: dit is de te kloppen ploeg voor de landstitel. Brugge is een maat te groot voor de rest.”

Marc Degryse sluit zich daarbij aan. “Club heeft op Sclessin, dat op voorhand nochtans altijd een moeilijke verplaatsing lijkt te worden, gespeeld als een kampioen. De aanpak van Club beviel me: met veel gretigheid en druk vooruit. Dat getuigde van veel vertrouwen. Mentaal is Club zó sterk dat het eender welke tegenstander aankan. Niet voor niets zit Club nog maar aan vijftien tegengoals, terwijl alle andere eersteklassers minstens twintig treffers incasseerden. Ik vermoed dat dit Club de komende weken alleen maar beter zal worden”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws