Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge heeft (gewezen) Belgisch toptalent op het oog’

'Club Brugge heeft (gewezen) Belgisch toptalent op het oog'

Club Brugge blijft de transfermarkt afspeuren naar vers bloed. Michel Preud’homme wil er voor het einde van de maand graag nog een polyvalente vleugelaanvaller bij en zo kwam het bestuur uit bij Zakaria Bakkali.

Bakkali komt heel weinig aan spelen toe bij Valencia. De Spaanse club zou dan ook niet weigerachtig staan tegenover een vertrek van de nog steeds maar 21-jarige Belg die ooit te boek stond als een toptalent. Spaanse media weten dat Club Brugge aan Bakkali denkt – of op zijn minst dacht.

Tot een transfer zal het volgens de Spaanse pers immers niét meer komen. Valencia wil bij een overgang van Bakkali de volle pot opstrijken en dat schrikt geïnteresseerde ploegen af. Naast Club twijfelen bijvoorbeeld ook Real Betis en FC Porto omwille van het financiële aspect aan een deal.

Ben Haim?

De transfermarkt is nog tot dinsdag middernacht open. Vincent Mannaert en co hebben dus nog maar een paar dagen om een extra winger in te lijven. De naam van Tal Ben Haim (Maccabi Tel Aviv) circuleerde al, maar hij blijft voorlopig te duur.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws