Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge heeft boodschap voor fans: “De twaalfde man van Club is en blijft de beste van het land!”

Club-fans sjaals (Club Brugge - Anderlecht)

Nog zes wedstrijden en dan zit de reguliere competitie in de Jupiler Pro League er alweer op en beginnen de Play-Offs. Fans die nog een match in de reguliere competitie willen bijwonen, zullen zich moeten haasten…

Als jij namelijk nog een thuiswedstrijd in de reguliere competitie live wil meemaken, moet je er erg snel bij zijn. Na de wedstrijd tegen Zulte Waregem (24/02) is nu ook die tegen STVV (12/03) volledig uitverkocht.

Enkel voor de wedstrijd van komende zondag tegen Charleroi zijn nog enkele tickets beschikbaar. Voor de West Boven kunnen nog toegangskaartjes gekocht worden, meldt Club op zijn officiële website.

Twee maanden voor aanvang van de Play-Offs heeft Blauw-Zwart bijna alle tickets uitverkocht voor dit seizoen. Bij Club besluiten ze dan ook met mooie woorden voor ons, de fans: “De twaalfde man van Club is en blijft de beste van het land!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws