Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge gelinkt aan gewezen Barcelona-target’

'Club Brugge gelinkt aan gewezen Barcelona-target’

Club Brugge is nog altijd op zoek naar een flankaanvaller. Omdat PSG-winger Hervin Ongenda naar PEC Zwolle trok en Maccabi Tel Aviv niet wil meewerken aan een transfer van Tal Ben Haim, speurt Blauw-Zwart naar alternatieven.

Volgens het Roemeense Sport.ro denkt Club aan Andrei Ivan, een 20-jarige aanvaller van Universitatea Craiova. De jonge vleugelspits wordt beschouwd als één van de grootste talenten in zijn thuisland en kon tijdens de voorbije transferperiodes rekenen op interesse van FC Barcelona, Espanyol, Stuttgart en Steaua Boekarest. Naar verluidt werden er zelfs al biedingen van 3 tot 4 miljoen euro geweigerd.

Dit seizoen vond Ivan 6 keer de weg naar doel in 22 matchen. De basisspeler van Universitatea Craiova speelt het liefst als rechtsbuiten, maar kan ook op de linkerflank of diep in de spits uit de voeten. Momenteel lonken ook PSV en Ajax naar de aanvaller van de Roemeense topclub.

Maak kennis met Andrei Ivan

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws