Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge biedt 4 miljoen euro op flankaanvaller’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge had heel wat transferhuiswerk al bij het begin van de wintermercato afgerond, maar speurt intussen nog altijd naar een extra flankaanvaller. Daarvoor liggen er verschillende dossiers op tafel.

Blauw-Zwart heeft de transferpiste van Tal Ben Haim nog altijd niet opgegeven. Er is al langer een persoonlijk akkoord, maar Maccabi Tel Aviv en vooral technisch directeur Jordi Cruijff willen hun sterspeler niet zomaar laten gaan. Intussen meldt Sport5 dat de onderhandelingen de goede kant uitgaan, nadat Club zijn bod op de 27-jarige flankspeler optrok tot zo’n 4 miljoen euro.

Verder duikt ook de naam van Zakaria Bakkali opnieuw op. Spaanse bronnen melden dat de landskampioen een poging onderneemt om de tweevoudige Rode Duivel tot het einde van het seizoen naar Jan Breydel te halen. De 21-jarige Belg zit op een zijspoor bij Valencia en verzamelde dit seizoen nog maar 126 speelminuten. Voor het duel van maandagavond tegen Las Palmas zit hij overigens niét in de selectie, hetgeen de geruchten aanwakkert.

Tot slot informeerde Club ook naar Benjamin Verbic en Christian Bassogog. Verbic is een 23-jarige linksbuiten van FC Kopenhagen, Bassogog een 21-jarige polyvalente aanvaller van Aalborg. Volgens Tipsbladet vindt Club de vraagprijs van respectievelijk 2 en 3 miljoen euro echter te hoog voor deze spelers, die bovendien nog allebei tot 2019 onder contract liggen bij hun club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws