Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge biedt 3,5 miljoen euro op aanvaller’

Vincent Mannaert ClubTV (Club Brugge)

Club Brugge heeft al heel wat transferhuiswerk succesvol afgerond, maar Michel Preud’homme maakte er vrijdagnamiddag op de persconferentie geen geheim van dat Blauw-Zwart nog altijd naar een flankaanvaller speurt. “Het is ons doel om ons daar nog te versterken. We hebben een specifiek profiel voor ogen”, klonk het.

Club zou al een persoonlijk akkoord hebben met PSG-winger Hervin Ongenda, maar ook Tal Ben Haim is een concrete transferpiste. Ynet Sports meldt immers dat de Belgische landskampioen maar liefst 3,5 miljoen euro zou geboden hebben op de flankaanvaller van Maccabi Tel Aviv.

Als Michel Preud’homme & co hun landstitel verlengen, kan daar nog 500.000 euro aan bonussen bijkomen. De Israëlische topclub wil zijn cruciale pion echter niet zomaar laten gaan en vraagt daarbovenop een doorverkooppercentage.

Tal Ben Haim is een 27-jarige linksbuiten die in het verleden ook al zijn plan trok als rechtsbuiten en schaduwspits. Hij scoorde dit seizoen al 9 keer in 15 matchen en wordt beschouwd als één van de beste spelers van Israël. De vleugelspits vond ook al 4 keer de weg naar doel in zijn 20 optredens voor de nationale ploeg.

Maak kennis met Tal Ben Haim

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws