Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-aanvaller stuurt zijn kat naar training

Nieuwe gezichten op Brugse training

Na een geslaagde winterstage in Sotogrande landden Michel Preud’homme en zijn troepen afgelopen weekend opnieuw op Brugse bodem. Deze week wordt er non-stop toegewerkt naar de altijd lastige verplaatsing van komende zondag tegen Standard.

Carlos Strandberg was maandag een opvallende afwezige op de training van Blauw-Zwart. Volgens HLN reisde de jonge aanvaller naar Zweden om er papierwerk in orde te brengen. Het is echter nog maar de vraag of hij straks terugkeert naar Brugge of meteen elders aan de slag gaat.

Club maakt er geen geheim van dat het Strandberg graag tot het einde van het seizoen wil stallen bij een Belgische ploeg. Zo kreeg de van CSKA Moskou overgekomen spits – in tegenstelling tot de andere winteraanwinsten – géén rugnummer toegewezen. Westerlo is nog altijd de voornaamste kandidaat om Strandberg te huren, maar de Kemphanen hebben met Joseph Akpala van KV Oostende ook nog een alternatieve transferpiste.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws