Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bruzzese, Mechele en Bolingoli krijgen geen speelgaranties, maar toch trok één man hen over de streep

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

Sint-Truiden heeft in de tweede seizoenshelft geen zin meer in het degradatiespook en zorgde met het aantrekken van Sébastien Bruzzese, Brandon Mechele en Boli Bolingoli voor een serieuze kwaliteitsinjectie. En hoewel het drietal naar Stayen trekt voor meer speelgelegenheid, werden daarover geen beloftes gemaakt.

Eerst en vooral is er Bruzzese, die niet moet verwachten dat hij meteen tussen de palen zal staan. “Er is hem duidelijk gemaakt dat wij tevreden zijn over Pirard. Die blijft tot nader order onze eerste keus. Het is aan Bruzzese om de handschoen op te nemen”, vertelt Philippe Bormans, de CEO van STVV, aan HLN.

“Mechele moet op zijn beurt de concurrentie centraal achterin vergroten.” Over Djené hebben ze bij STVV sowieso al hun twijfels, maar Fernandes en Pulido zijn bij deze gewaarschuwd. “Tot slot past het profiel van Bolingoli in onze manier van spelen. Hij moet het duel aangaan met Cuevas.”

Ondanks het ontbreken van afspraken over speelminuten gingen de drie huurlingen tóch akkoord met het voorstel. Met dank aan… Ivan Leko! “Onze coach heeft hen ons project voorgesteld en hen uitgelegd hoe zij daarin passen”, legt Bormans uit. “Iedereen weet intussen dat Leko positief voetbal wil brengen en dat hij alles tot in de puntjes in orde wil hebben. Dat heeft de Bruggelingen mee over de streep getrokken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws