Brugse transferhonger nog niet gestild: Club pakt uit met bod van 3,75 miljoen euro

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft met Ethan Horvath en Carlos Strandberg al twee winteraanwinsten die op stage in San Roque vertoeven. Bovendien lijkt de officiële bevestiging van de komst van Helibelton Palacios (deze winter) en German Mera (komende zomer) slechts een kwestie van tijd. Maar als het van Blauw-Zwart afhangt, blijft het daar niet bij…

Club wil naast een bepalende middenvelder ook een bijkomende flankaanvaller. Daarvoor zou het oog van de landskampioen op Josef Martínez gevallen zijn, een 23-jarige polyvalente aanvaller van Torino. Hij kan vooraan op alle posities uit de voeten en zou Michel Preud’homme meer mogelijkheden moeten geven. Italiaanse bronnen melden dat Club een bod van maar liefst 3,75 miljoen euro én een percentage op de doorverkoop gedaan heeft.

Martínez werd in 2014 door Torino weggekaapt bij het Zwitserse Young Boys voor 3 miljoen euro. Intussen is de Venezolaanse international met 37 caps achter zijn naam echter op een zijspoor geraakt bij het nummer 8 uit de Serie A. Een nieuwe uitdaging is dan ook voor zowel de speler als Torino bespreekbaar.

KRC Genk ligt op de loer

Volgens HLN is het Club menens om Martínez binnen te halen. Het is immers niet de gewoonte van Vincent Mannaert & co om meteen zo hoog te bieden. Met het vertrek van Felipe Gedoz, Boli Bolingoli en straks ook Nikola Storm is een extra flankaanvaller geen overbodige luxe. Eerste keuzes José Izquierdo en Lior Refaelov zijn immers blessuregevoelig en voorts kampt Anthony Limbombe met een pubalgieblessure.

Ook KRC Genk heeft zijn pijlen op Martínez gericht, aangezien de Limburgers op zoek zijn naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Nikos Karelis. Blauw-Wit heeft met Mikael Ishak, een 23-jarige Zweedse spits van het Deense Randers FC, echter een alternatief voorhanden. Hij is met een prijskaartje van 400.000 euro heel wat goedkoper.

Maak kennis met de lichtvoetige Martínez

Laaste nieuws

Marc Degryse gelooft in de kwalificatie van Club Brugge

Club Brugge maakt zeker een kans om door te stoten naar de achtste finales van de Europa League. Het moet dan...

“Krmencik is plan B tegen Manchester”

Na drie opeenvolgende wedstrijden in de basis dreigt ­Michael Krmencik tegen Manchester United op de bank te beginnen, aldus Het Nieuwsblad. En...

Kristof Terreur: “United is niet meer wat het geweest is”

Manchester United is nog altijd een ronkende naam op de affiche van de Europa League, maar het is bijlange niet meer de...

Volgende Wedstrijd

Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Marc Degryse gelooft in de kwalificatie van Club Brugge

Club Brugge maakt zeker een kans om door te stoten naar de achtste finales van de Europa League. Het moet dan...

“Krmencik is plan B tegen Manchester”

Na drie opeenvolgende wedstrijden in de basis dreigt ­Michael Krmencik tegen Manchester United op de bank te beginnen, aldus Het Nieuwsblad. En...

Kristof Terreur: “United is niet meer wat het geweest is”

Manchester United is nog altijd een ronkende naam op de affiche van de Europa League, maar het is bijlange niet meer de...

Simon Mignolet: “Tegen Manchester spelen we een andere match”

Simon Mignolet hield geen clean sheet over aan de match tegen Waasland-Beveren, maar dat deerde de goalie niet. De drie punten...