Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse sterkhouder heeft maar één wens: “Ik hoop echt te verlengen”

Van Rhijn - Poulain - Denswil - Vanaken - De Bock - Butelle

Club Brugge haalde tijdens de huidige wintermercato al 5 nieuwe spelers naar Jan Breydel: Ethan Horvath (Molde FK), Carlos Strandberg (CSKA Moskou), Lex Immers (Cardiff City), Helibelton Palacios (Deportivo Cali) en German Mera (Deportivo Cali). Ludovic Butelle heeft er zo een veelbelovende concurrent bij, maar maakt zich geen zorgen.

“Horvath is toch gewoon gekomen omdat Bruzzese vertrokken is (naar Sint-Truiden, nvdr)? Je hebt nu eenmaal drie keepers nodig. Er is geen reden voor een polemiek, paniek of stress. Club is heel tevreden over mijn prestaties. Waarom zou mijn statuut als nummer één veranderen?” Michel Preud’homme gaf eerder inderdaad al aan dat Butelle tot nader order eerste keeper blijft. Horvath wordt gezien als de doelman voor de toekomst.

In 2018 loopt het contract van de ervaren Fransman af op Jan Breydel. Het Brugse bestuur lichtte tot dusver de optie in zijn overeenkomst nog niet. “Ze oordeelden dat het zes maanden na mijn komst te vroeg was om dat te doen. Toen begreep ik die redenering niet, nu wel. We zien wel of ze er deze keer wel voor openstaan. Enfin, we hebben afgesproken om binnenkort samen te komen met mijn manager. Ik hoop echt te verlengen. Ik voel me nog altijd uitstekend bij Club”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws