Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse legioen ziet 3 uitblinkers tegen Standard: “Hij is het dubbele waard van Belfodil”

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is uitstekend aan de terugronde begonnen. Michel Preud’homme en zijn manschappen waren heer en meester op Sclessin en wonnen overtuigend met 0-3.

Jelle Vossen, Ruud Vormer en invaller Wesley Moraes namen de Brugse doelpunten voor hun rekening (zie video’s onderaan). Aan de overkant was Junior Edmilson de beste man en trof Isaac Mbenza in het slot nog de dwarsligger. Ludovic Butelle kon zijn netten echter schoon houden en vergroot zo zijn voorsprong in de Texaco Clean Sheet ranking.

De meegereisde Club-fans zagen hun ploeg een sterke collectieve prestatie op de mat brengen, maar drie jongens sprongen erbovenuit. Dat waren niet toevallig Gouden Schoen kandidaten Izquierdo en Vormer. Ook Butelle keepte een uitstekende wedstrijd. Een bloemlezing.

Club-fans genieten met volle teugen

Doelpunten uit Standard – Club Brugge


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws