Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bolingoli vergelijkt zichzelf met Romelu en Jordan Lukaku: “Daarin ben ik de beste van de familie”

Boli Bolingoli (Club Brugge - Gent)

Mede door enkele blessures mocht Boli Bolingoli in het begin van het seizoen drie keer de negentig minuten volmaken bij Club Brugge. Naarmate de competitie vorderde, kreeg de 21-jarige linkspoot echter minder en minder speelgelegenheid. Een uitleenbeurt was dan ook een logisch gevolg.

Intussen kan Bolingoli op stage kennismaken met zijn nieuwe ploegmaats bij Sint-Truiden. De linksachter is alleszins vastberaden om het beste van zichzelf te geven voor De Kanaries. “Ik wil gewoon zoveel mogelijk knallen en lekker voetballen”, klinkt het op de officiële website van STVV.

“We hebben een jong en goed team. Ik kijk ook uit naar meer speelminuten, hetgeen ik de laatste jaren minder gehad heb. Ik ben trainer Ivan Leko dankbaar dat ik deze kans krijg.” Op Stayen versterken ze zich met een speler die de voorbije maanden nog op het hoogste Europese niveau actief was. “Niet iedereen kan zeggen dat hij in de Champions League heeft gespeeld. Dus ik ben toch blij dat ik minuten gekregen heb, al is het een heel ander en hoog niveau.”

Tot slot werd Bolingoli gevraagd naar een vergelijking tussen hem en zijn bekende neven, Romelu (Everton) en Jordan Lukaku (Lazio). “Gelijkenissen? Misschien ben ik sneller dan hen”, lacht hij. “Eigenlijk zijn we helemaal anders. Zij zijn iets breder en fysieker dan mij, maar technisch ben ik wel de beste van de familie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws