Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Bolingoli op weg naar Belgische eersteklasser’

Boli Bolingoli (Club Brugge - Kortrijk)

Boli Bolingoli kwam dit seizoen nog maar 437 minuten in actie en heeft aangegeven dat hij tijdens de wintermercato graag andere oorden wil opzoeken. Zowel een definitieve transfer als een uitleenbeurt behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Mogelijk verkast de 21-jarige linkspoot naar Sint-Truiden. Volgens Het Belang van Limburg staat Bolingoli hoog op het verlanglijstje van STVV-voorzitter Roland Duchâtelet. Hij zou bij de Limburgers de nieuwe linksachter moeten worden in een 5-3-2 systeem. Naar verluidt lopen de gesprekken momenteel volop.

Naast Bolingoli zou ook Sébastien Bruzzese op weg zijn naar Stayen. Met de komst van Ethan Horvath zou hij immers derde doelman en dus overbodig worden. Tot slot hoopt ook Nikola Storm om in januari een akkoord te vinden om elders speelgelegenheid op te doen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws