Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis twijfelt niet over Gouden Schoen winnaar: “Als er één moet winnen, is hij het wel”

(VIDEO) - Club-fans bezongen ook tegen Kortrijk hún Gouden Schoen

Over een dikke 2 weken weten we wie met de Gouden Schoen aan de haal gaat. Aimé Anthuenis schept in aanloop naar het Gala in Lint zijn verwachtingen en steekt daarbij een pluim op de hoed van de Blauw-Zwarte bestuurskamer.

“In Brugge is er een goed bestuur”, steekt de analist van wal in HLN. “Al was het maar omdat ze het verstand hadden om carte blanche te geven aan Preud’homme. 0 op 18 in de Champions League en toch heb je Mannaert en Verhaeghe nooit gehoord. Overal elders krijg je vodden. Niet met Preud’homme.”

“Hij mag zes keer verliezen en nog blijft hij God. Ik ga zelfs meer zeggen: als hij de zevende keer wint, gaat heel het stadion zingen van ‘Merci Michel’. Dat moet je kunnen arrangeren. Preud’homme is de kracht van Club Brugge. Maar ga niet beweren dat hij een Champions League-ploeg heeft. De enige die op dat niveau meekon, was Izquierdo. Hij is de beste van Brugge. Izquierdo kan van een slechte match een goed resultaat maken.”

Gouden Schoen

“Ik vind het geen groots Gouden Schoen-jaar, maar als er één moet winnen, dan wel Izquierdo. Vormer is een degelijke middenvelder, maar geen Gouden Schoen. Vanaken is te onregelmatig – hij is goed als de ploeg goed is -, al vind ik hem volwassener geworden bij balverlies.”

“Vossen zal altijd wel zijn goals maken, maar ik vind hem geen puncher zoals Teodorczyk. Jestrovic was beter. Nu ja, ik vind iederéén van vroeger beter – nu zul je zeggen dat ik een oude zak ben. Diaby maakte Brugge kampioen in de Play-Offs – let maar op dat hij dat niet weer flikt -, maar hij kan niet tippen aan Aruna. Types als Diaby zijn heel ambetant voor een verdediger: ze doen bewegingen die ze zelf niet kunnen nadoen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws