Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Anderlecht mag de komst van Mathew Ryan op zijn buik schrijven’

Mathew Ryan (Club Brugge)

Anderlecht wil koste wat het kost een nieuwe doelman strikken tijdens de wintertransfermarkt. Paars-Wit informeerde daarvoor uitvoerig bij Mathew Ryan, maar hoeft naar verluidt niet te rekenen op de gewezen publiekslieveling van Jan Breydel.

Zowel Club Brugge als AA Gent polsten bij Valencia naar de voorwaarden van Ryan, maar het loon van de 24-jarige Australiër bleek voor beide clubs een struikelblok. Blauw-Zwart koos uiteindelijk voor Ethan Horvath (Molde FK), de Buffalo’s voor Lovre Kalinić (Hajduk Split).

Anderlecht probeerde alsnog om Ryan binnen te halen, maar volgens Het Nieuwsblad mogen Herman Van Holsbeeck & co dat plan schrappen. Ook Chancel Mbemba (Newcastle United) zou niet terugkeren naar het Astridpark. Beide spelers zouden momenteel geen oren hebben naar een terugkeer naar België. Ex-Gent-doelman Matz Sels (Newcastle United) is een andere transferpiste die Anderlecht bewandelt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws