Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht blijft proberen bij Ryan, maar die houdt boot af

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

Anderlecht-coach René Weiler beschouwt zijn huidige spelerskern als voldoende om straks kampioen te spelen. Voor de Zwitser zijn bijkomende versterkingen dan ook geen must. Als het echter van Herman Van Holsbeeck afhangt, dan versterkt Paars-Wit zich bij voorkeur met een gewezen publiekslieveling van Jan Breydel.

Woensdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat we uit betrouwbare bron vernamen dat Van Holsbeeck dinsdag naar Spanje vloog om Mathew Ryan warm te maken voor een overstap richting het Astridpark. Heel wat Club-fans konden en wilden dit niet geloven, maar twee dagen later bevestigt Het Laatste Nieuws onze eerdere info.

“Van Holsbeeck, die aankondigde ‘nog iets in de mouw te hebben’, tast de mogelijkheid af om Ryan naar Anderlecht te halen. De speler houdt de boot vooralsnog af. Door onze krant gecontacteerd, kan of wil Ryan de berichtgeving niet bevestigen. Supporters van Club zijn via de sociale media alvast aan een smeekcampagne aan het adres van Ryan begonnen om toch maar niet voor de aartsvijand uit Brussel te tekenen”, klinkt het.

Intussen kreeg Ryan al honderden tweets waarin duidelijk gemaakt wordt dat een transfer naar Anderlecht écht wel in het verkeerde keelgat zou schieten bij het Blauw-Zwarte supporterslegioen. Andere namen die circuleren bij de aartsrivaal zijn Salvatore Sirigu en Koen Casteels, al lijkt de 24-jarige Belg onbegonnen werk omdat Wolfsburg zich nog altijd niet flexibel wil opstellen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws