Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

AA Gent blijft stoken: “Concurrent wou onze Japanse spits nog wegkapen”

BZF exclusief Louwagie trok na match met harde woorden richting kleedkamer Boucaut

AA Gent haalde deze wintermercato al zeven versterkingen in huis, maar zag met Adrien Trebel zijn topdoelwit naar Anderlecht trekken. Ook met Yuya Kubo – de Japanner die gisteren werd voorgesteld in de Ghelamco Arena – was het bijna van dat. Althans, als we Gent-manager Michel Louwagie mogen geloven…

“Dinsdag nog bood zich een andere Belgische topclub aan”, onthult Louwagie in Het Nieuwsblad. “Maar er zijn nog spelers die hun woord houden”, verwijst hij fijntjes naar Trebel, die ondanks een mondeling akkoord alsnog naar het Astridpark verkaste.

Welke Belgische topclub nu precies hengelde naar de diensten van de 23-jarige ex-aanvaller van Young Boys wilden zowel Louwagie als de manager van Kubo niet kwijt. Enerzijds zoeken ze bij Standard nog een spits, anderzijds ontkennen de Buffalo’s niet dat het om Club Brugge gaat. “Want Club had toch net naast de Israëlische spits Tal Ben Haim gegrepen?”, klinkt het. Het belooft hoe dan ook een geladen Slag om Vlaanderen te worden zondag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws