Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wat is er aan de hand met Izquierdo? MPH geeft antwoord

José Izquierdo (Club Brugge - Genk) (3)

Club Brugge wil woensdagavond in de Champions League graag de nul van de tabellen vegen tegen FC Kopenhagen. Michel Preud’homme gaf na de gewonnen match tegen KV Oostende echter al aan dat enkele jongens met minder speelgelegenheid hun kans zullen krijgen. “Morgen heb ik de kans om spelers te testen, om te zien of ik op ze kan rekenen, zowel in december als na de winter”, klinkt het bij de Brugse coach.

Preud’homme kan in de laatste match op het kampioenenbal niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Abdoulay Diaby (lies) en Laurens De Bock (knie). De meest opvallende afwezige is echter José Izquierdo.

De Colombiaanse sneltrein verscheen niet op het trainingsveld omwille van een heupblessure. Daardoor is hij onzeker voor de clash van komende zondag tegen Anderlecht.

“Izquierdo bezeerde zich afgelopen zaterdag bij de actie voor zijn goal. We moeten afwachten of hij de topper tegen Anderlecht haalt”, vertelt Preud’homme via de officiële kanalen van Blauw-Zwart. Beloften Thibault Vlietinck en Ahmed Touba maken opnieuw deel uit van de 21-koppige selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Mechele, Denswil, Bolingoli en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Gedoz, Storm, Vossen, Wesley, Limbombe en Vlietinck

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws