Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen vertelt hoe kinderdroom werkelijkheid werd: “Ik heb daar nog maanden over gesproken”

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Jelle Vossen is al van jongs af aan een echt voetbaldier. Zo was hij als kind grote supporter van Club Brugge. Toen KRC Genk bij hem kwam aankloppen, moest hij dan ook door zijn omgeving overtuigd worden om een Blauw-Wit shirt aan te trekken. Uiteindelijk belandde de 27-jarige Limburger echter alsnog bij de club van zijn hart.

Als jonge knaap was Robert Spehar het grote idool van Vossen. Niet toevallig ook een aanvaller. “Via Erik Roex en Benny Liebens van STVV had ik als klein manneke kaarten gekregen om naar een match van Club Brugge te gaan kijken. Het waren topkaarten”, doet de Brugse spits zijn verhaal in Fan!.

“Ik stond vlak naast de spelerstunnel en kon van dichtbij mijn helden de mat zien oplopen. Ineens zag ik dat eentje op me afstapte. Het was Robert Spehar”, klinkt het vol enthousiasme. “Hij wreef even door mijn haar. Ik was er niet goed van. Ik heb daar nog maanden over gesproken, hebben mijn ouders me achteraf verteld. Of ik mijn haar sindsdien al gewassen heb? Toch al een paar keer, ja”, lacht Vossen.

“Toen ik Spehar onlangs tijdens een etentje in Brugge tegenkwam, ben ik met hem op de foto gegaan.” Vanzelfsprekend was de huidige topschutter van Blauw-Zwart fan van álle spelers. “Ik herinner me nog dat ik thuis een A4-blad in vakjes verdeelde om op handtekeningenjacht te gaan. Dat ik ooit voor Club zou spelen, daar durfde ik toen alleen maar van dromen”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws