Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer krijgt er stevig van langs: “Meelopertje met een grote mond”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge won woensdagavond met 1-4 op bezoek bij Eupen. Ruud Vormer was met twee knappe doelpunten de Man van de Match, maar kreeg achteraf de nodige kritiek omdat hij in het slot van de wedstrijd over zijn toeren raakte.

Volgens Michel Preud’homme een gevolg van uitdagend gedrag bij de thuisploeg. Eupen-verdediger Siebe Blondelle kwam echter met een ander verhaal op de proppen. Hugo Camps haalt in zijn column voor HLN serieus uit naar de 28-jarige sterkhouder van Blauw-Zwart.

“Wat er uit zijn mond komt gevallen, is niet altijd publicabel. De ene na de andere belediging slingert hij naar zijn tegenstanders. De linksback kan de tering krijgen, de libero graag syfilis, woorden van gelijke strekking. Zo was hij ook bij Feyenoord, maar daar had de middenvelder geen gezag. De spelers vonden het potsierlijk, zo’n meelopertje met een grote mond. Hij zag zich als coach in het veld, maar zat meestal te koukleumen op de bank.”

“Vormer spuit vulgariteiten waarna ze zelfs op een bouwsteiger gegeneerd met de oren klapperen. En bij hem houdt het niet op. Alsof hij de hele wedstrijd schijt tussen de tanden staat te raspen. Links en rechts hoor ik al speculaties over de Gouden Schoen. Ruud Vormer wordt getipt als kanshebber. Mag het dan wel met zwijgplicht?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws