Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer analyseert in zijn gekende stijl: “Jeetjemina”

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

Geen haar op het hoofd van Ruud Vormer die eraan dacht om tegen Moeskroen vrede te nemen met minder dan 3 punten. Toch liep het bijna mis tegen de troepen van Mircea Rednic. De Nederlandse middenvelder was achteraf dan ook eerlijk in zijn analyse.

“Dit was een slechte wedstrijd van ons”, windt Vormer er geen doekjes om op de officiële website. “Vooraf hadden we elkaar opgepept en de bedoeling was om heel snel één of twee doelpunten te maken om zo een beetje met minder druk te spelen, maar dat liep even anders… 0-1 na een kleine tien minuten en ‘jeetjemina’, bijna 0-2 vlak na de rust.”

“Pfff, dus daarom zeg ik nogmaals dat dit niet best was van ons”, gaat de Nederlander verder. “Zo werd de aanwezige feeststemming bijna helemaal verknald, maar gelukkig konden we dan toch een déclic maken.”

“We begonnen uiteindelijk meer vaart te krijgen in ons spel en konden gelukkig nog twee keer scoren. Met de 2-1 overwinning gaat iedereen straks gelukkig naar huis en kunnen wij straks genieten van een beetje vakantie. Ik ga met de familie naar Oman. Een beetje zon en veel rust is voor mij welgekomen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws