Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Voor Simons wordt de klassieker in het Astridpark éxtra speciaal

Timmy Simons viert met megafoon

Zondagnamiddag doet Club Brugge een nieuwe poging om voor het eerst sinds 1998 te gaan winnen in het Astridpark. Na 24 nederlagen op een rij is er voor Timmy Simons geen beter moment om te zegevieren dan dit weekend.

De kapitein van Blauw-Zwart blaast namelijk nét zondag 40 kaarsjes uit. “Een overwinning op Anderlecht zou het mooiste cadeau zijn”, vertelt de routinier aan Het Nieuwsblad.

Ook Simons won immers nog nooit op Paars-Witte bodem. Zondag hoopt hij dat kunstje voor het eerst en wellicht ook voor het laatst mee te mogen maken, aangezien er hier en daar wordt gefluisterd dat dit het laatste seizoen moet zijn van Timmy.

De middenvelder wil het woord ‘stoppen’ echter nog niet in de mond nemen. “De deal tussen mij en Club is duidelijk. Na het seizoen wordt er beslist of ze mij nog nodig hebben. Als dat niet zo is, stopt mijn carrière onmiddellijk. Als ik vandaag moet antwoorden over mijn toekomst, zou ik zeggen dat ik nog een seizoen wil spelen. Ik houd er zelfs nog steeds van om nagelbijtend op de bank te zitten als ik niet speel, zoals tegen Kopenhagen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws