Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vierde Nederlander op komst bij Club Brugge?

Nederlanders bij Club op vlag

Tijdens de voorbije transferperiodes deed Club Brugge drie keer een goeie zaak toen het een Nederlander aantrok. Zowel Ruud Vormer als Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn zijn immers uitgegroeid tot onbetwistbare basisspelers. En mogelijk komt daar na Nieuwjaar nog een vierde noorderbuur bij.

HLN weet dat Blauw-Zwart zijn oog op Lex Immers heeft laten vallen. De 30-jarige aanvallende middenvelder komt sinds begin dit jaar uit voor Cardiff City en wordt bestempeld als een fysiek en mentaal sterke speler met een behoorlijke techniek. Dit seizoen kwam hij 13 keer in actie voor de Engelse tweedeklasser, maar wist hij nog niet te scoren. Vorig seizoen zorgde Immers voor 5 doelpunten in 15 wedstrijden.

Immers brak door bij ADO Den Haag en verkaste vervolgens naar Feyenoord, waar hij jarenlang een vaste stek in de basis had. Hij vond er bovendien 31 keer de weg naar doel in 100 wedstrijden.

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst bleek echter geen fan van de middenvelder en verwees hem resoluut naar de bank, waardoor Immers besloot om richting Cardiff City te trekken. Op dit moment zouden ze bij Club de speler volledig aan het doorlichten zijn. Vervolgens wordt er beslist of de landskampioen ook effectief tot actie overgaat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws