Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Jan Breydel sluit 2016 af met sfeerlichtjes en spetterend vuurwerk

(VIDEO) - Jan Breydel sluit 2016 af met sfeerlichtjes en vuurwerk

Club Brugge sluit 2016 af als leider in de Jupiler Pro League, met twee punten voorsprong op eerste achtervolger Anderlecht. Blauw-Zwart kende een moeilijke avond, maar won verdiend met 2-1 van Moeskroen. Achteraf was het dan ook tijd voor een stevig kerstfeestje.

Het Jan Breydelstadion is in het voorbije jaar een oninneembare vestiging gebleken. In 21 wedstrijden kwam er niemand winnen en konden enkel KV Oostende (2-2), Standard (2-2) en Genk (1-1) een puntje sprokkelen op Blauw-Zwarte bodem.

Na afloop werd die mijlpaal en de eerste plaats op correcte wijze gevierd: met lichtgevende kerstmutsen, sfeerlichtjes van smartphones en vooral véél vuurwerk. De Brugse fans genoten met volle teugen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws