Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – WOW! Meunier pakt uit met absolute wereldgoal

(VIDEO) - WOW! Meunier pakt uit met onwaarschijnlijk doelpunt

Woensdagavond was het Parc des Princes het decor voor de competitiewedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Lorient. De Franse landskampioen had voor aanvang van de wedstrijd maar liefst 7 punten achterstand op leider Nice en wist dus dat een driepunter een absolute must was.

PSG-coach Unai Emery gunde Thomas Meunier opnieuw een basisplaats. De ex-speler van Club Brugge bedankte met een weergaloze dribbel en dito doelpunt.

Dat alles op hetzelfde moment dat Club Brugge stond te heersen op het veld van Eupen. Toeval? Een owngoal van Zargo Touré en goals van Thiago Silva, Edinson Cavani en Lucas Moura zorgden uiteindelijk voor de forfaitscore voor PSG.

Meunier scoort prachtige goal tegen Lorient

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws