Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Vossen, Vanaken & Joske gaan hélemaal uit hun dak tijdens Carpool karaoke: “Fenomenaal”

(VIDEO) - Vossen, Vanaken & Joske gaan hélemaal uit hun dak tijdens Carpool karaoke Fenomenaal

Rik Verheye – ook bekend als Jay Vleugels van de Callboys – is al heel zijn leven Club-fan. In opdracht van PlaySports mocht de goedlachse acteur op pad gaan met Jelle Vossen, Hans Vanaken en José Izquierdo.

Vossen en Vanaken zijn geen onbekenden voor Verheye, maar ‘Joske’ had hij nog niet ontmoet. De Colombiaanse flankspeler spreekt nauwelijks een woordje Nederlands, maar zijn zangtalent en dansmoves maakten veel goed.

“We hebben úren rondgereden”, vertelt Verheye. “En we hebben ons geen minuut verveeld. Ze stapten in de auto en het was meteen dikke ambiance. Echt geweldig. Als ze zondag winnen op Anderlecht, heb ik daar mijn aandeel in. Als ze verliezen? Dan is het Michel z’n schuld”, lacht hij.

“Fenomenaal”, reageert Geert De Vlieger na het zien van de beelden. “Dit is een filmpje zonder reclamemakers en dus zonder maskers. Heel authentiek, want zo gaat het wel eens na een training. De sfeer in een ploeg is heel belangrijk, want je trekt vaak meer op met je ploegmaats dan met je eigen gezin.”

Das mijn ploeg! 😎 #bluvngoan #clubbrugge #topkerels #kapotlachen

Een foto die is geplaatst door Rik Verheye (@rikverheye) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws