Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Stem op de Save van het Jaar 2016

Ludovic Butelle redding

Het jaar 2016 bracht heel wat moois voor Club Brugge, met als absolute hoogtepunt de veertiende landstitel op zondag 15 mei. Bij deze gaan we op zoek naar de fraaiste save van afgelopen jaar. 

Blauw-Zwart slikte dit seizoen nog maar 15 tegendoelpunten en is daarmee veruit de beste leerling van de klas in de Jupiler Pro League. Enkel Charleroi (19), Zulte Waregem (20) en Anderlecht (21) komen nog enigszins in de buurt van de landskampioen.

Ook in de eerste helft van 2016 stond de Brugse verdediging pal. En als er dan al eens een bal op doel werd afgevuurd, was er altijd nog Ludovic Butelle… Onderstaand de saves van het jaar, waarbij ook Laurens De Bock opduikt. Vergeet niet te stemmen op jouw favoriet.

De Blauw-Zwarte Saves van het Jaar

Stem op jouw favoriete save

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws