Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Nuytinck kegelt de ene na de andere Club-speler onderuit

(VIDEO) - Nuytinck kegelt de ene na de andere Club-speler onderuit

De topper tussen Anderlecht en Club Brugge baarde een muis, maar daar zullen René Weiler en Michel Preud’homme niet lang van wakker liggen. Zij waren immers vooral tevreden met de manier waarop hun ploeg voor de dag kwam: met de nodige mentaliteit, solidariteit, inzet en tactische discipline.

Afgelopen zondag haalden de defensies van Blauw-Zwart en Paars-Wit het van het offensieve compartiment van beide ploegen. Zo waren Benoît Poulain, Stefano Denswil en Ludovic Butelle de uitblinkers bij Club.

Aan de overkant doet Bram Nuytinck de wenkbrauwen fronsen met zijn ‘hoogtepunten’ uit de wedstrijd… Opvallend: scheidsrechter Sébastien Delferière had géén gele kaart in petto voor de Nederlandse verdediger. Enkel Stéphane Badji en Stefano Denswil liepen tegen een geel karton aan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws