Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – MPH dolt met Simons: “Het was een grapje”

(VIDEO) - MPH dolt met Simons Het was een grapje

Club Brugge liet zondagavond geen spaander heel van KV Kortrijk. Blauw-Zwart won met overtuigende 5-1 cijfers en wipt zo over Zulte Waregem naar de leiderspositie. Michel Preud’homme was achteraf dan ook een tevreden coach.

“Voor het eerst sinds lang hebben we nog eens een volledige trainingsweek achter de rug”, opent de Brugse coach in gesprek met PlaySports. “We hebben veel getraind op positiewissels en op ons spel tussen de lijnen. Dat hebben we vandaag perfect gedaan en in het begin van de match speelden we op een hoog tempo.”

“Deze overwinning geeft veel voldoening”, gaat Preud’homme verder. “Het is ook fijn dat Engels terugkomt en meteen zijn wedstrijd speelt. En Rafa deed perfect wat we van hem verwachten qua positiespel. Dat hij ook nog kon scoren, zal hem zeker deugd doen.”

“Wat ik na de wissel van Simons tegen hem ging vertellen? Het was een grapje. Ik had de vrijschopgoal van Vormer (enkele seconden na de vervanging van Simons, nvdr) wel gezien hoor, maar ik liep naar onze aanvoerder en zei hem dat het dus een goeie vervanging was van de coach”, lacht Preud’homme. Onderstaand de beelden.

MPH dolt met Simons

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws