Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Mathew Ryan pakt uit met wondermooie kerstverrassing

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

In de Primera Division doen ze niet mee aan kerstvoetbal en dus kunnen ze in Spanje nog tot vrijdag 6 januari genieten van een welverdiende vakantie. Mathew Ryan maakte van de gelegenheid gebruik om zijn moeder de verrassing van haar leven te bezorgen.

De ex-keeper van Club Brugge is momenteel derde doelman bij het nummer 17 in La Liga en zit dus op een zijspoor. Ryan wil tijdens de wintermercato dan ook op zoek gaan naar speelgelegenheid. Blauw-Zwart deed Valencia een aanbod, maar zijn hoge loon blijft een struikelblok.

Toch heeft Ryan dezer dagen álle reden om zijn grote glimlach boven te halen. De 24-jarige Australiër keerde immers terug naar zijn thuisland en bracht een onverwacht bezoekje aan zijn mama. Dat leverde onderstaande gelukzalige beelden op.

Mathew Ryan verrast zijn moeder

Surprise! Sorry mum forgot to mention I was coming home for Christmas 🎄🙊.

Een video die is geplaatst door Maty Ryan (@matyryan) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws