Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club Brugge pakt uit met fenomenaal kerstfilmpje

(VIDEO) - Club Brugge pakt uit met fenomenaal kerstfilmpje

Club Brugge schonk zijn fans een mooi kerstcadeau door én de toegangskaarten én het vervoer voor de verre verplaatsing naar Eupen op zich te nemen. De spelers zorgden voor de kerst op de taart met een knappe 1-4 overwinning. En Blauw-Zwart wil zijn supporters ook door middel van een videoboodschap een zalig kerstfeest wensen.

Michel Preud’homme, Bjorn Engels, Jelle Vossen, Ruud Vormer, José Izquierdo, Ludovic Butelle,… Allen passeren ze de revue in deze hilarische kerstboodschap. Slaag jij erin om alle spelers te herkennen?

Club Brugge kerstfilmpje

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws