Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Brugse huurling groeit uit tot publiekslieveling en laat zich uit over terugkeer naar Jan Breydel

Dylan Seys viert met supporters Hapoel Akko

Na een geslaagde uitleenbeurt aan het Israëlische Hapoel Akko streek jeugdproduct Dylan Seys afgelopen zomer opnieuw in Brugge neer. Hij trainde er nog even mee met de Brugse beloften, maar verkaste vervolgens naar FC Twente. 

Seys wordt voor een jaar verhuurd aan het nummer 7 uit de Eredivisie en is na een periode bij Jong Twente doorgegroeid naar de eerste ploeg. Na enkele goeie invalbeurten besloot trainer René Hake om de Brugse huurling tegen Willem II (0-0) in de basis te droppen.

De 20-jarige flankaanvaller deed het goed en mocht ook in de laatste twee thuismatchen tegen Ajax (1-0) en AZ (1-2) van bij het begin opdraven. Seys voelt zich duidelijk in zijn sas bij onze noorderburen en heeft ook al een goeie band met de supporters van De Tukkers opgebouwd. Getuige daarvan onderstaande video, na de driepunter tegen Ajax.

Niet twijfelen

FC Twente beschikt over een aankoopoptie en zou die straks wel eens kunnen lichten. “Al zijn er nog geen gesprekken geweest met de clubleiding”, vertelt Seys in De Krant van West-Vlaanderen. “Dat zal pas in de laatste twee of drie maanden gebeuren, maar ik voel me echt thuis bij Twente en hoop dat de club straks de aankoopoptie zal lichten. En als dat niet gebeurt, hoor ik nu al dat er ook andere ploegen interesse tonen.”

“Voor mijn ontwikkeling zou het misschien niet slecht zijn om in Nederland te blijven, maar mochten er dan Duitse of Engelse clubs komen aankloppen, zou ik ook niet twijfelen. Je weet natuurlijk nooit met Club Brugge, maar een terugkeer zal er niet echt inzitten, denk ik. In het begin van het seizoen had ik nog regelmatig contact met de mensen van Club, maar sinds ik speel, hoorde ik niemand meer.”

Seys viert met Twente-fans

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws