Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verlaat Tomás Pina Club al na half jaar?

Tomás Pina (Club Brugge - Westerlo)

Afgelopen zomer haalde Club Brugge met Tomás Pina transferdoelwit nummer één in huis. De 29-jarige Spanjaard werd voor 3 miljoen euro gehaald als opvolger voor Timmy Simons, maar tot dusver verzamelde de ex-speler van Villarreal nog maar 318 competitieminuten bij Blauw-Zwart.

De laatste twee maanden is Pina zelfs helemaal op het achterplan verdwenen. Zo mocht hij enkel in de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen KV Kortrijk 6 minuutjes invallen. Naar verluidt vindt Michel Preud’homme dat de zomeraanwinst nog tijd nodig heeft om het spelsysteem van de Belgische landskampioen helemaal onder de knie te krijgen.

Sporting Gijon ruikt zijn kans en zou Pina graag op huurbasis willen overnemen van Club. Dat meldt El Comercio. Het nummer 18 uit de Primera Division wil de ervaren middenvelder verleiden met meer speelgelegenheid en hoopt met Pina uit de degradatiezone te geraken.

Zijn loon zou echter een struikelblok vormen, aangezien Sporting Gijon tijdens de wintermercato weinig financiële middelen ter beschikking heeft. Club ontkent alleszins de geruchten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws