Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen vergelijkt Club Brugge met Anderlecht: “In plaats van een das, zag ik borsthaar”

Drie bekende Club-fans voorspellen Club - Anderlecht

Van 1988 tot 1992 vertoefde Gert Verheyen bij Anderlecht, maar de aanvaller kon nooit echt aarden bij Paars-Wit. Vervolgens maakte hij de overstap naar Club Brugge, om maar liefst 14 jaar te blijven in Jan Breydel en er uit te groeien tot een écht Club-icoon.

Verheyen heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat de Blauw-Zwarte mentaliteit hem op het lijf geschreven is. “Ik werd er supergoed ontvangen. Bij Club ging het er anders aan toe, dat was veel meer mijn omgeving”, klinkt het in Primo.

“Ik kwam van het chique bureau van Michel Verschueren, die daar in kostuum zat met een cravatte en een stoeferke en ik ga aanbellen bij toenmalig directeur Antoine Vanhove thuis. Die doet de deur open in zijn overal waar hij niet anders onder aan had. In plaats van een das zag ik uitpuilend borsthaar”, lacht Verheyen. “Dan is de toon toch ineens gezet? De Brusselse mentaliteit tegenover die van Brugge”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws