Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez weldra terug in België? “Heel wat opties”

Víctor Vázquez (Club Brugge)

Victor Vazquez verliet in januari na 4,5 jaar Club Brugge om in Mexico aan de slag te gaan bij Cruz Azul. Maar daar kon de Spanjaard niet echt potten breken. Hij raakte nog maar aan 19 wedstrijden, waarin hij één keer scoorde.

En daar zal het ook bij blijven, want Paco Jemez, de kersverse trainer van Cruz Azul, heeft verteld dat Vazquez de club verlaten heeft. Het contract van de gewezen Profvoetballer van het Jaar werd volgens Jemez in onderling overleg ontbonden.

“Hij heeft zich niet kunnen aanpassen en voor hem was het de beste oplossing om de club te verlaten”, aldus Jemez tegenover ESPN FC. “Hij heeft beslist om zijn contract in te leveren.”

Terugkeer naar België

In Het Laatste Nieuws klinkt echter een ander verhaal. Vazquez wil inderdaad zo snel mogelijk weg bij Cruz Azul, maar de club hoopt nog een transfersom te vangen. “Ik heb heel wat opties”, reageert de speler. “Maar zolang ik niet vrij ben, kan ik niets ondernemen.”

Een terugkeer naar België zou voorlopig evenwel niet aan de orde zijn. De ex-speler van Club Brugge verdient momenteel 1,1 miljoen netto per jaar, maar kampt met serieuze knieproblemen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws